Băi, mănâncă scandinavul meu, la salată orientală, de sparge. Un lighean de salată, am făcut, s-a terminat.
Mama, cică “ăsta-i ardelean deghizat, tu!”
Bon appetit!
Perfect!!! Bravoooo!! Delicios, ha? Vad ca i-ai făcut strat zdravăn de crema. Cred ca îl prestez cât de curând, nu se poate asa ceva
Bolognese LCHF, cu paste de bostan. Foarte bun, daca te impaci gandul ca lipseste “substanta” din paste. O sa devin fan!
Noua mea obsesie de vreo 4 zile încoace, iaurt cu nuci, semințe, banane, fructe de pădure și alte fructe, ce am la îndemână
Noi am dat cep la meniul de Craciun, cate un pic din toate.
@Ziggy, la cererea publicului larg, am mesterit tortul cu mere si crema de zahar ars care a batut la puncte oferta de la Chocolat
Ce sa vezi, am avut o tentativa de rasturnare pe platou, dar e destul de fluid.
Oare de ce? Am respectat aceeasi reteta. Eram chiar convinsa ca va fi mai frumos decat cel anterior.
Il vom consuma in cupe de inghetata
Oh, nu am idee. O fi de la oua? Unele nu încheagă f bine? Ai pus mai multe mere? A stat peste noapte la frigider? Data viitoare baga vreo doua oua în plus fata de rețetă clasica de crema de zahar ars
Mi s-a spus ca s-ar putea sa fie de la oua
Asta e, il servim budinca
Bai, dar porcul a fost bestial! D-ala de munte, hranit cu ghinda si alte trufandale.
Cu cartofi noi si castraveti murati alaturi, ce mai, orgasm pt papilele gustative!
Dar am ramas cu o pofta nesatisfacuta: turta dulce ca la carte. Am gasit numai balarii, niciuna autentica.
Cred ca ma loveste talentul si pana in Anul Nou pun de-o turta dulce home made.
O lingurita de amidon in crema de zahar ars este chiar recomandata si previne si situatii de genul
Excelent sfat. Nu am folosit niciodată amidon, o sa caut ca e bun la casa omului.
Tenchiu!
Îmi place când alteța sa trece pe aici cu câte un sfat de bine, de stai și te miri ca da prin bucătărie.
N-o subestima. Acum câțiva ani făcu și cozonaci, niște mândreți rumene și crescute de s-a crucit toată lumea
Mah, recunosc, nu te poti baza pe mine daca astepti sa fii hranit zilnic , ca asta chiar nu as avea cand sa o fac pt careva, dar altfel ma mai distrez in bucatarie cu feluri mai complexe sau mai fandosite pe care nu le gatesti toata ziua. Prietenele care m-au vazut executand, au concluzionat chiar ca ma misc cu talent in bucatarie. Singura explicatie pt talentul meu culinar cred ca este influenta profesiei de baza