De unde ne informam?


#1

Nici frumusetea asta nu se mentine fara un pic de ajutor si informare. De unde va inspirati si invatati despre cum sa aveti grija de voi?

Eu nu citesc si nu imi bat capul cu blogguri sau articole de beauty. Insa in momentul in care am inceput sa folosesc Deciem mi-am dat seama ca degeaba stresez si intreb prietenele daca eu nu aloc macar putin timp pentru informare.

Ieri am ascultat un podcast de beauty, Forever 35. Nu am idee daca este un podcast 100% de incredere dar am ascultat un episod si mi-a placut. Discutiile sunt relaxate si nu mi s-au parut pe stilul: suntem experte in beauty si oricine nu face ca noi sau nu stie in detaliu totul despre frumusete este prost.

https://forever35podcast.com/


#2

Huh, imi vine sa te pup :joy:

Pe mine, e drept, m-a ajutat nitel si ce am invatat la scoala, dar altfel si fara invatatura asta tot la aceeasi concluzie cred ca as fi ajuns: degeaba incerci sa afli care e cea mai buna crema ce face X lucru?

Deciem e intr-adevar pt oameni cu un oarecare bagaj de informatii sau macar dispusi sa acumuleze aceste informatii, care accepta sa se informeze si sa testeze.

Am mai zis, ii sunt recunoscatoare lui @Ziggy ca ne-a zis de ei, pt ca o scrie pe nspe mii de bloguri despre ei, doar ca eu nu citesc bloguri de beauty pt ca ma enerveaza stilul celor care scriu. Adica e evident ca nu au cunostinte de chimie, medicale sau de alta natura ce le-ar permite sa disece creme si efecte asa cum o fac. Si in general au abordarea de care zici si tu: cine nu face ca mine, nu e cu mine!


#3

Eu o mai citesc pe tipa asta din cand in cand.

http://www.beautifulwithbrains.com/category/ingredients/ si asta-i categoria preferata.
Nu mai stiu exact de unde am aflat despre deciem, dar stiu ca am studiat mult si bine pe site-ul lor pana am facut prima comanda.
@Queen ma bucur ca ti-au trezit interesul si ne-ai raspuns la o gramada de intrebari, eu una nu as fi fost in stare sa-mi aleg singura vit C.


#4

Despre subbreditul SkinAddiction am auzit numai de bine.

Cred ca e firesc sa ceri sfaturi, sa fii curios si sa intrebi in stanga si in dreapta. Dar in momentul in care chiar vrei sa schimbi ceva, trebuie sa iti pui si singurel capul la contributie. Nu de alta, dar nu cred ca exista reteta de succes absolut. Fiecare e diferit.
@Ziggy m-a ajutat cu schema, tu m-ai ajutat cu aplicarea si introducerea treptata a produselor iar de pe Reddit am aflat ca poate ar fi o idee buna sa dau cu mai multa apa/tonicuri de hidratare pe fata. A fost o revelatie si asta. Iar cand am aplicat metoda, am vazut ca da, se absorb si produsele ff bine si nici tenul meu nu mai sughita de uscaciune dupa doua ore.