Buna dimineata! Mi-am incarcat bateriile. Un pic de soare si caldura face alt om din tine.
Parca si ziua de luni se simte altfel 
Sincer, eu o inteleg pe @Queen si ii dau dreptate in totalitate. Poate e vorba si de personalitate si de stil. Dar nici eu nu reusesc sa fiu inteleapta si sa nu ma enervez.
Chit ca nu mai stau acasa de multi ani, are grija trupa de oameni dragi ramasi acolo, sa ma updateze constant cu poze, impresii si povestiri. Toata lumea imi spune ca Bucurestiul a atins culmi nebanuite si nevazute nici macar pe vremea lui Ceasca.
E misto cand imi trimite tata poza cu magnoliile din Parcul Circului. Dar tot el imi trimite, isterizat, si poze cu kkturile de acolo. Noi radem, glumim, ignoram si ne bucuram cu ce putem. Insa realitatea e dureroasa.
Bucurestiul n-a fost niciodata vreo metropola de invidiat. Insa a avut mereu dragalasenia si farmecul lui si s-a mentinut pe o oaresce linie de plutire.
Lipsa educatiei isi spune insa cuvantul tot mai mult. Incompetenta autoritatilor pune si mai multa sare, pe o rana sangeranda.
Eu am crescut printre betoanele alea si tot ce am auzit, plod fiind, a fost: niciodata sa nu arunci pe jos, nu face asta ca nu-i frumos, nu face asa ca nu e bine etc. Poti sa traiesti in cel mai misto loc de pe lume, daca maica-ta nu iti zice cand esti mic: NU E VOIE, nu se face asa…tot degeaba.
Deci facem groapa de gunoi acasa pentru ca in alte parti ne este frica de amenzi?! Am trait sa o aud si pe asta 
Pai atunci, nu-i asa ca parca iti vine sa o injuri pe florareasa din fruntea PMB-ului mai putin?
Imi pica ochii aseara pe un reportaj/documentar din India. Niste oameni stateau pe iarba si pe malul unei ape. Prima mea reactie cand am vazut din mers imaginile? “Asta e din Romania?”
Nu, era din India - nu stiu unde exact. Insa eu asa mizerie am vazut doar la noi. - pungi de plastic, ambalaje, sticle…cos de gunoi in toate regula. Oamenii stateau la soare si iarba verde in mizerie. 

@ChickyG ce dor imi este de lacramioare 
Deci ai inceput saptamana in forta?!