Huh!!! Da e urata frate. Adica pe principiul asta pot nominalizanla femei frumoase papusile gonflabile. Mie nu imi inspira nimic. Nici frumusete, nici nimic…nimic care sa te atraga. Zici ca e un plastic. Adica zici, ce naiba, chiar e.
Doza de cafea
Buna dimineata!
Vin pe jos la munca, in fiecare zi si e tare fain. Sunt doar 6 grade, dar e misto rau, desi e gri.
Am ajuns in birou, am scris pe usa “nu deranjati” si am incuiat usa. Am aprins doar lampa de birou, e cozy, beau cafea si imi citesc mailurile.
De azi incep planificarea cursurilor, pe semestrul urmator. Sa-mi iau o portie de zen, zic!
O zi zen, va urez si voua!
Eu va trimit niste soare de la mine
Buna dimineata! Ajunsa cu noaptea-n cap la munca, am reusit sa dau gata multe rahaturi. Am un spor nebun cand e liniste si picior de om nu-i in birou.
Asa ca, sa mai bem un ceai ca premiu.
Buna dimineata,
M-am trezit de la 5 transpirata si cu copilul sufland in urechea mea, tiptil m-am asezat in partea cealalata a patului, dar n-au trecut cateva minute si suflatorul de urechi m-a gasit . Asta e, m-am trezit de-a binelea, sunt la o cafea mare si al doilea email catre profesoara si directoarea lui fii-miu. De-ar iesi si putin soare afara sa ne incalzim oscioarele, tare tare bine ar fi.
ieri ala mare a avut ultimul examen din viata lui, asa s-a exprimat
eu ma bucur nespus ca am terminat cu unul, o sa ajung la pepeni pana termin si cu al doilea, dar orisicat
are in iunie ceremonia de absolvire, ma pregatesc deja cu batistute ca précis o sa dau apa la soareci
am dat eu cand a terminat liceul, d’apai acum :)))))
Doamne Sfinte cat ati scris!!
Io-s in Germania. E bine zau. Sunt undeva la vreo 100 de km de Frankfurkt. E PLIN de padure. Atata padure nu am vazut in viata mea. Totul e verde si frumos. Aproape ca ma dor plamanii de la atata aer curat. :))
La serviciu e ok. Seful de aici e ok. Mai am 22 de zile. Lunga deplasare frate. Te apuca pandaliile pe aici.
Si in mod evident am si o colega pe care i
mi vine sa o calc pe cap. Orice face, zici ca e pe slow motion. Nu e niciodata in rand cu noi. Ca sa nu mai spun ca in prima zi i-am dat sapunul meu sa se spele pe maini ca nu avea, si a 2-a zi l-a folosit la dus. L_am luat, l-am raschetat si i-am zi sa isi cumpere. Ca ala e de maini. AL MEU. Nu ca sa se spele ea la nizda cu el. A fost foarte afectata.
Zic femeieee nu e igienic sa ne spalam cu acelasi sapun. Poate ca am ciuperci intre degete. Vrei si tu?? Oricum l-am luat de la baie. Ca nici IQ ul nu straluceste.
In rest e bine. Ca de obicei ma inteleg grozav cu baietii.
Maine mergem la un lac din apropiere. O sa fie fain,
Gata, Ma duc la baie.
Va pup. O sa mai citesc ce ati scris! slight_smile:
Seara faina!
Felicitări, @snowdrop Mi-aduc aminte cum povesteai de bucuria lui că a fost admis la universitate… Ce-au zburat anii
Eu am fost la Frankfurt, la un concert al Filarmonicii din Viena, pentru care-mi luasem bilet anul trecut, în septembrie. A fost sold out. În timp ce stăteam la o cafea în foaier, am auzit-o pe-o venerabilă explicându-i afectată însoțitorului (la fel de venerabil): ”mi-am dorit mult acest concert, mi-am luat biletul încă din februarie, îți dai seama?”.
Eu, în capul meu: ”ce zici tu acolo? ÎNCĂ din februarie? Hold my beer…”
Concertul a fost superb, adică așa cum știu oamenii ăia M-am și plimbat puțin prin Frankfurt, unde ajungeam a doua oară și tare mi-a plăcut. Cât de frumoasă e normalitatea, mi-a trecut prin cap…
A, o chestie simpatică: Opera Veche din Frankfurt e prima locație de genul ăsta unde am văzut că la toaleta doamnelor aveau spațiu separat pentru machiaj Adică ieșeai de la toaletă și în dreapta scria ”spălat”, iar în stânga ”machiaj” (aici aveau și oglinzi până-n podea). Fine touch, frate!
Felicitari si succes in continuare!
@albinuza, bucura-te de aerul curat si padurile germanesti, aici sunt 30 C, mai ceva ca-n iunie.
Am draci. Sefu’ nu da niciun semn ca l-ar bate gandul sa ne dea liber pe 30.04 in conditiile in care vama nu lucreaza.
Toata lumea o taie la mare, eu tb sa raman in Buh ️
O zi de vineri glorioasa va doresc!
@ChickyG nu poti sa iti iei tu liber ziua aia?
Ploua si e bezna. Sunt rupta de oboseala si abia astept sa se termine ziua. De cateva zile nu prea ma simt deloc bine. Cred ca fierea + oboseala + nervi imi face iar surprize.
Mi-a placut si mie mult de tot Frankfurtul
Pai, nu prea. Sau mai bine zis, mi-e jena. Am avut deja liber vinerea trecuta si luni saptamana aceasta.
Sunt disperata!
Trebuie sa merg la Sanador la un control ginecologic si ma uit ca curca-n lemne la lista lor.
Am avut o dr buna la Medlife, dar de 2 ani am schimbat cu Sanador, aici nu cunosc niciun medic.
Mi-am facut programare la dr Janina Arsene, am cautat-o pe net, am placut-o. Ce sa vezi, nu e disponibila maine deoarece a plecat in concediu.
M-am reprogramat la dr Imbri Melania, dar citind pe net pareri despre ea, imi vine 99.(9)% sa ma reprogramez la prima cand o fi disponibila.
Recomandati un medic ginecolog bun la Sanador?
Din pacate, nu are program disponibil nici in mai, nici in iunie.
Dumnezeule, dar e solicitata bine.
Neata!
Am fost la Imbri și ne-am înțeles f bine. Încă o data, net-ul bate câmpii.
Azi e f frumos afară, racorica adică 23 C , termin de băut cafeaua desteptatoare și o tăiem la o plimbare lunga + festivalul crevetilor la Taverna Racilor.
LE: ati vazut, e American Independent Film Festival la Cinema Pro organizat de Cristian Mungiu. Deseara de la 1800: I Tonya, screening + open talk cu Sebastian Stan. N-aveam idee ca vorbeste romaneste pana sa-l aud astazi la radio la emisiunea Andreei Esca.
Buna dimineata!
Minunata primavara - numai buna de a face niste plaja - 5 grade si ploaie torentiala de ieri.
Distractie placuta in mini-vacanta! Bucurati-va de soare, plaja si mare.
Neata. Si la noi e gri si umed, sunt 8 grade dar se simt 6.
Eu muncesc putin de-acasa, juma de zi!
Nu prea-mi pasa cum e vremea, oricum nu aveam planuri marete, o iau usurel si ma odihnesc cat pot. Cred ca dau o tura prin piata, mai tarziu si dupa aia, la sala si gata.
Vacanta faina, daca aveti!
Hai ca saptamana asta o fentam repede!